sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Viikonlopun aamurutiini

Tänään harjatessani hampaita sen tajusin. En olekaan lähdössä juoksemaan. Voisin olla radikaali ja mennä heti suihkuun. Hiukset ehtisivät kuivua itsestään ennen ulkoilua. Toteutinkin heti suunnitelmani. Vau, mitä rutiinien rikkomista heti aamusta!

Viikonloppuaamut sujuvat usein samalla kaavalla. Hammaspesu, aamupala ja Hesari yövaatteissa. Pikku-ukoille aamupala ja treenivaatteet päälle. Pikku Kakkosen ajan urheilua. Galaxin aikana suihku ja välipala. Kymmeneltä ulos perheen kanssa.

Pidän tästä järjestyksestä. Treeni tulee hoidettua heti aamusta pois alta ja loppu päivän voin käyttää vapaasti milloin mihinkin, miettimättä missä välissä ehdin kuntoilemaan. Lisäksi useimmiten olen hyvällä tuulella saatuani heti aamusta hikoilla ja olla omien ajatusteni kanssa rauhassa. Toisinaan olen kyllä niin puhki treenistä, että valikoin leikkipuiston mahdollisimman läheltä tai julkisten liikennevälineiden savutettavista ja majoittaudun puistossa tukevasti istumaan heti kun pääsemme paikalle!

Tänään aamuharjoituksen perui korvatulehdus. Muutamana aamuna ongelmana ovat olleet liian pitkään nukkuvat lapset! He eivät vielä nuku niin usein pitkään, että ehtisin varmasti käydä treenaamassa ennen kuin heräävät, mutta toisinaan kyllä. Isänsä nukkuu taas aamuisin usein niin tiedottomana, ettei hänestä ole apua aamupalan laitossa muksuille. Ehkäpä kohta on aika opettaa lapsoset itse lämmittämään kaakaonsa ja ottamaan jääkaapista valmiiksi tehdyt voikkarit. Aamutreenit pysyköön!



Mulla on ikävä mun aamuendorfiinejä. Ei aja pseudoefedriini ollenkaan samaa asiaa… Korva ”poksuu” tänään lupaavasti ja on hieman vähemmän kipeä, joten toivottavasti pian on taas lenkkitossut jaloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti