torstai 2. kesäkuuta 2016

Huono boogie

Eilen kävin tekemässä voimatreenin. Tein uutta ohjelmaa ensimmäistä kertaa, oli hieman hakemista painojen kanssa. Tehokkaan harjoituksen sain silti tehtyä. Pari tuntia voimatreenin jälkeen päätin mennä juoksemaan vauhtikestävyysvedot. Ne kun oli merkattu samalle päivälle. Väsytti, mutta tsemppasin itseäni, 3 kilometriä nyt juoksee vaikka väkisin. Paljastui, että en muuten juokse.

Reisissä ja pakaroissa painoi lihaskuntoharjoitukset, pohkeet alkoivat kramppailla jo ensimmäisen puolen kilometrin jälkeen vaatien kävelypätkiä. Sykkeitä oli vaikea saada väsyneillä jaloilla tarpeeksi korkealle. Vuoroin juoksi ja vuoroin kävelin kaksi kilometriä, sitten luovutin ja kävelin kotiin. Keskisyke jäi 137 bpm pintaan, kauas 150 bpm tavoitteesta. Sapetti ja kiukutti. Syyttelin mielessäni valmentajaa, joka oli merkannut mokamat treenit samalle päivälle. Eihän millään ole mahdollista tehdä lihasvoimaa ja vauhtikestävyyttä samana päivänä.  

Paino harmittaa myös. Se on TAAS yli 81 kiloa! Kuvittelin, että tällä viikolla viimeinkin pääsisin alle 80 kilon. Itseäni saan toki syyttää. Lauantaina nautiskelin georgilaisesta ruuasta, hatsapuri ja rakuunalimu eivät ihan niitä kevyimpiä ruokia ole. Sunnuntaina juhlat jatkuivat nyhtöpossun ja porkkanakakun merkeissä. Maanantaina söin poikien karkkipäivän jämät. Tiistaina tumaa suklaata yli oman tarpeen. Ai mikä, valkun ehdottama herkkujen rajoitus? Pitäisikö sellaista noudattaa?

Ja niin kuin ei olisi kiukkukuormaa tarpeeksi, niin nyt pieni flunssa koputtelee jälleen ovella. Kurkku on karhea ja aamulla kaivoin nenäkannun käyttöön. Ihan tässä viikon ehdinkin olla täysin terveenä.


Nyt ei auta itku, eikä edes kiukku, markkinoilla. Flunssalle voin vain minkä voin, nenäkannua, c-vitamiinia ja kunnon yöunet. Painon suhteen on syytä jälleen karsia herkkuja ja palata hetkeksi ruokapäiväkirjaan. Sillä se on ennenkin lähtenyt ja joku roti asiaan palannut. Tuplatreenipäivään aion kokeilla jatkoon jotain muuta. Ehkäpä ensin juoksu ja sitten lihasvoima. Tai ainakin reilu tauko, 10-12 tuntia, treenien väliin. Näillä mennään, kyllä se boogie taas siitä hyväksi kääntyy.

kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti