perjantai 17. kesäkuuta 2016

Treenilomalle Lappiin

Eikös sitä perinteisesti lähdetä vieraisiin Lappiin? Nyt ei ole kyllä tarkoitus omaa ukkoa pettää, vaan käydä vähän kuulostelemassa ja fiilistelemässä vieraan valmentajan oppeja. Alun perin Tuomaksen blogissa oli kutsu treenileirille Lappiin. Idea kiehtoi saman tien. Hetki oman navan kaivelua ja endorfiinejä ennen lasten tahtiin vietettävää kesälomaa.

Löysin halvat lennot ja vuokra-auton ja varasin ne saman tien. Sittemmin kävi ilmi, ettei treenileiri toteutuisi osallistuja pulan vuoksi mutta Tuomas ystävällisesti lupasi majoituksen ja muutaman treenituokion sopuhintaan. Vieraan ihmisen kotimajoituksessa en olekaan ollut sitten vaihto-opppilasvuoteni.

Eniten odotan lauantaille suunniteltua reissua tunturiin. En ole koskaan käynyt tunturissa. Pari vuotta sitten olin ystäväni vieraana Karigasniemellä viikonlopun tammikuussa. Tunturit olivat vaikuttavan näköisiä mutta ihailu jäi ikkunashoppailun tasolle, kiitos pakkasen, joka pysytteli koko viikonlopun –45 C asteen tuntumassa. Jospa nyt kesäkuussa ei ihan niin kova pakkanen olisi.

Niin ihminen muuttuu ja kasvaa. Vuosi pari sitten en olisi mitenkään kuvitellut lähteväni treenileirille LOMALLE. Nyt ajatus tuntuu rentouttavalta. Että saa treenata ihan rauhassa vailla painetta arjen aikatauluista, luksusta ja lomaa on sellainen. Vaeltaminen on myöskin alkanut kiinnostaa uudella tavalla. Siitä myöhemmin lisää…


Näihin Pyhä-Luoston maisemiin menen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti