torstai 16. kesäkuuta 2016

Kiire lenkille

Eilen oli kiire heti aamusta lenkille. Logiikka oli siinä, että jos sairastuisin, niin olisipahan edes yksi treeni enemmän tehtynä. Lenkin alkupuoli sujui hyvin. Lopussa sykkeet tahtoivat karkailla yli 140 ja vatsaa pisti. Kävelin väliin pitkiä pätkiä jotta sain sykkeet pidettyä tavoitealueella. Kotona heikotti. Puolituntia lenkiltä saapumisen jälkeen vatsatauti isku minuun.

Siinä sitä olikin loppupäivä makuulla torkuskellessa aikaa miettiä kuinka järkevää oli ollut rynnätä lenkille heti aamusta. Lenkin plussat: tulipahan treeni tehtyä. Lenkin alkupuolella oli kivaa. Lenkin miinukset: Ikuinen jossittelu siitä olisinko sairastunut ollenkaan, jos olisin malttanut antaa keholle lepoa. Lenkillä syntynyt nestehukka ja väsymys eivät varsinaisesti parantaneet oloa taudin iskiessä.


Tekisinkö saman ratkaisun uudestaan? Tekisin. Ei sitä oikein voi jäädä odottelemaan sairastumista, vaikka taudin todennäköisyys olisikin suuri. Olisihan tauti voinut tulla vaikka vasta tänään tai vasta illalla ja silloin olisin hukannut yhden treenimahdollisuuden. Tänään on olo onneksi jo parempi, vaikkakin sen verran heikko, että nyt on kyllä lepopäivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti