torstai 30. kesäkuuta 2016

Ensin juoksu ja sitten puntti!

Treeniohjelmassani on yhtenä päivänä viikossa tuplatreenit. Vauhtikestävyys juoksu ja perusvoimaharjoitus kuntosalilla. Ensimmäisellä kerralla menin ensin salille ja sitten lenkkipolulle melko heti perään. Se oli virhe, jalat kramppasivat ja puhti loppui jo juoksun aluksi.
Olin muutaman viikon tapahtumasta pettynyt, enkä oikein viitsinyt edes yrittää uudestaan.

Eilen tsemppasin itseäni, että tänään sen tekisin. Ei tekosyitä. Oli loma, juoksutettava koirakaveri ja iltapäiväksi rekrytoitu lapsenvahti kuntosalia varten.

Eikä sitten herättyä huvittanut ollenkaan ajatus juoksemisesta. Päätin, ettei ole pakko. Vein koiran pikkupissoille, sytitin saunaan tulet, kannoin pesuvedet järvestä. Ja sitten yhtä'äkkiä tekikin mieli juosta.

Kävin lyhyen kolmen kilometrin reippaan juoksun. On muuten mäkinen maasto, kolmeen kilometriin mahtui 129m nousua. Pysyipähän sykkeet tavoitteen mukaan ylhäällä.

Iltapäivän salitreenissä meinasi kyllä puhti vähän hyytyä. Epäilen syylliseksi ruokailua. Olin syönyt vain normaalin aamupalan ja lounaaksi kaksi nuotiolla grillattua makkaraa. Hiilarit olisi varmasti ollut kova sana energiavarastoja täyttämään juoksun jälkeen ja ennen salia. Ensi kerralla sitten vähän ajatusta syömiseenkin.

Olen kyllä niiin tyytyväinen. Viisasten kivi tuplatreeniin on löytynyt. Ensin juoksu ja sitten puntti!

Kuvassa tyytyväinen aamujuoksija lähdössä päivä kävelylle Puijonsarvennenältä nuotiopaikalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti