sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Viikkoraportti 9 ja toukokuun yhteenveto

Paino tänään 81.5 kg, +0.9kg viikossa, -1,5kg alusta.

Syömisetkin olivat hieman mitä sattuu alkuviikon. Ylpistyin varmasti liikaa viime viikon hyvästä tuloksesta ja ote lipsui. Loppuviikosta syömiset kurissa ja järjestyksessä, mutta korvatulehdus vaivana. Toivon, että edes osa tuosta painosta on tulehduskipulääkkeiden elimistöön keräämään nestettä.

Mutta siis kaunistelematta toukokuussa paino ei tippunut ollenkaan. Positiivisena puolena kävin alimmassa painossa pitkään aikaan, 80,6 kg:ssa. Edellisen kerran on lokakuun 2015 lopussa paino on ollut alempi, 80,3kg tuolloin.

Viikon liikunnat:
Ma Valmennus, kiertoharjoittelu
Ti Lepo
Ke Voimatreeni ja yritys vk-juoksuun 2km , 137 bpm keskisykkeellä.
To Ratsastus
Pe-Su lepo (korvatulehdus)

Toukokuuhun mahtui yksi sairasviikko flunssassa mutta kuitenkin 15 treeniä, eli melkein joka toinen päivä. Ei kai siihen ihan tyytymätön voi olla, vaikka mutu-tuntumalla olisikin sanonut toukokuun menneen sairastelun vuoksi ihan päin prinkkalaa.  Onneksi on treenikalenteri, se lahjomattomasti kertoo kuinka on oikeasti mennyt ja mitä olen oikeasti tehnyt.

Viikon positiviiset: Uudet lihasvoimatreenit olivat kivoja. Ja uudessa ohjelmassa on mukavasti juoksua, vaikken tällä viikolla päässytkään kuin kerran poluille. Vatsalihas-, askelkyykky- ja punnerrushaasteet sujuivat sairastumiseen asti hyvin.

Viikon haaste: Korvatulehdus alkoi perjantaina. Pistoolikyykyt täytyi tehdä penkille JA avustaa TRX-naruilla, että sain laskettua liikkeen hallitusti alas asti, enkä pyllähtänyt lopussa istumaan. Tuplatreenipäivän aikataulutuksessa on vielä hakemista. Selkeästi kahden tunnin tauko voimaharjoittelun ja vk-juoksun välissä oli joko liikaa tai liian vähän, haen siihen vielä rytmiä (voi tietty olla että flunssa painoi silloin jo päälle ja heikensi voimia). Ruokailun saralla on tilaa ryhtiliikkeelle.



Alphonse Mucan taideteos täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti