tiistai 14. kesäkuuta 2016

Painonnostokengät tositoimissa

Lapset ovat kesälomallaan ja kotihoidossa. Kahden yrittäjän perheessä se tarkoittaa sitä, että kun toinen tulee töistä, toinen lähtee töihin. Aikaa liikunnalle on vaikeampi löytää. Tänään jouduinkin perumaan iltapäivän valmennuksen, kun miehellä olikin töitä. Treeniä en kuitenkaan halunnut jättää tekemättä.

Pakkasin eilen illalla repun valmiiksi ja tänään suuntasin salille ennen töitä. Aamutreenien parhaisiin puoliin kuuluu tyhjä kuntosali. Ei tarvitse tungoksessa jonotella. Rauhassa voi valloittaa itselleen paikan peilin edestä ja kyylätä tekniikkaa. Huonoin puoli paljastui suihkun jälkeen. Olin pakannut vahingossa mukaan poikani viisi numeroa liian pienet sukat. Treenisukat olivat siinä vaiheessa jo ällöhikiset ja työpäivä oli edessä, joten pienillä sukilla menin päivän.

Rauhassa sain myös tutustua uusiin kenkiini. Tuntuma oli hyvin erilainen edellisissä markettilenkkareissani. Pohja on jämäkkä ja kova, jousto puuttuu ja korkoa on kantapään alla enemmän. Jouston puuttumisen huomasi parhaiten boksihypyissä. Lämmittely kyykyt sujuivat nilkan kulmauksen ansiosta entistä helpommin syvään. Kahvakuulatempauksissa tai painotangon ylöstyönnöissä en huomannut merkittävää etua, ainakaan vielä, kun sarjat olivat melko lyhyitä. Eipä noista haittaakaan ollut, sanoisi sisäinen savolaiseni.


Treeni sinällään kulki hyvin ja iloitsin jo, että saan ensimmäisen täyden treeniviikon pitkästä aikaa, vaikka se sitten tarkoittaisi aamutreenejä päivittäin. Iloni saattoi olla ennenaikaista. Tämän iltapäivän olen hoivannut pientä vatsatautipotilasta. ”Oh Lord, won't you buy me a mercedes benz…” 

Aamun pieni sukka -kriisin kuvallinen todistusaineisto. 
Pienet oli silloin vielä päivän murheet.

2 kommenttia:

  1. Olen nyt muutaman kerran lukenut sun postauksia. Voi kun pääsis itekkin alkuun.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä alkuun! Kiva blogi sinulla ja hieno arpajaispalkinto. Täällä on vain kaapit niin täynnä kippoja, ettei sekaan enempää mahdu :)

    VastaaPoista