keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Loman aloituspaino ja ASE-metodi

Tänään alkoi kesälomani. Puntari näyttä 80,6 kg loman aloituspainoksi. Seuraavan kerran hyppään vaa’alle viikon 27 alkupuolella eli noin 2 viikon päästä. Toivon, että paino on silloin seiskalla alkava.

Valmennuksessa eilen tein painonnosto rinnallevetoja 40 kg tangolla. Valmentaja aikansa katseltuaan kommentoi: ”Ase-metodilla menisi 50 tai ehkä 60 kiloakin.” Minä siihen innokkaana oppimaan uuden tekniikan: ”Mikä se sellainen tekniikka on?” Valmenta: ” Siis jos sua uhattaisi aseella, niin saisit varmaan 60 kiloa nostettua rinnalle maasta.” Jätettiin sitten se metodi kokeilematta.


Eilinen päivä oli kyllä tiukka. Neljän tunnin yöunet alla, kiitos lapsiperhehärdellin. (Yö-härdelliä onneksi esiintyy enää hyvin harvoin.) Työpäivä, valmennus ja kotona hälytystilanne kun perheemme gerbiilit olivat tapelleet niin verissä päin, että yksi täytyi viedä lopetettavaksi päivystävälle eläinlääkärille. Suosiolla lopulta jätin juoksulenkin välistä ja tyydyin kävelemään meillä hoidossa olevan koiran kanssa rauhallisen iltalenkin haistellen kaupungin kesäiltaa.

Kuva on maaliskuulta 2016 kun ensimmäisen kerran olin harjoitellut rinnallevetoja tangolla. Kyllähän se painonnostoliiton ohjeissakin sanotaan, että rinnallevedossa tanko jää lepäämään olkapäiden ja solisluiden varaan, että ihan oikeassa paikassa mustelmista päätellen tanko on ollut jo silloin. Eilisestä ei jäänyt mustelmia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti