maanantai 4. heinäkuuta 2016

Viikkoraportti 13 ja kesäkuun yhteenveto

Paino tänään 81.3 kg, + 0,9 kg edelliseen mittaukseen ja – 1,7kg alusta.

Syöminen ei ollut reilun viikon mökkilomalla mitenkään aivan hillitöntä mutta päivittäin söin lounaan ravintolassa ja jäätelötuutti oli välipalana vakio. Vähänlaisesti kasviksia. Olen kyllä taitava huijaamaan itseäni. Mökillä muka kuluu paljon energiaa kun on kantovesi ja puulla lämmitettävä sauna. Siskon koirakin oli lenkitettävänä. Jep jep. Ihan on työläs siirtää halko saunan takana puutelineeseen ja kantaa noin 6 metrin matka saunaan sisälle. Ja kantovesi, joopa joo, muutama hassu sangollinen päivässä. Ei ihan treenistä kelpaa. Lukuun ottamatta treenijuoksuja, tuli koiran kanssa lähinnä hortoiltua hitaasti mökkitiellä ja kerättyä metsämansikoita.

Viikon toteutuneet treenit:
Ma Juoksu pk 6 km
Ti Kuntosali, kiertoharjoittelu
Ke Lepo
To Kuntosali, perusvoimatreeni ja juoksu 3km vk
Pe lepo
La juoksu vetoja + kotijumppa
Su juoksu 8,5km pk
+ 100 askelkyykkyä
+ 100 vatsalihasta
+ 50 punnerrusta

Viikon positiiviset: Ylpeä olen siitä, että sain ensimmäistä kertaa tehtyä kaikki suunnitellut treenit. Nyt on luottamus, että se tälläkin viikolla onnistuu. Lisäksi, vaikka paino nousikin, niin syöminen ei ollut mitään mahdotonta örvellystä ja ruokailurytmi pysyi hyvin.

Viikon haaste: Ne herkut, ne herkut. Olen ihan varma, että jos saisin herkut rajattua esim kerta viikkoon, niin paino putoaisi. Täytyy vähän taas mietiskellä tätä asiaa.

Kesäkuussa painonpudotus oli vaatimaton 200 grammaa kokonaisuudessaan. 81,5kg lukemasta alkoi kuukausi. Alimmillaan paino kävi 80,4kg:ssa. Ja muistini mukaan 82kg ylittävää lukemaa ei enää vaa’alla näkynyt. Treenipäiviä tuli 16 kpl. Ihan ok suoritus sikäli, että korvatulehdus pilasi yhden treeniviikon ja mahatauti verotti toisesta hieman.


Heinäkuun haaveisiin kuuluu nyt lomalla vakiinnuttaa uusi treeniohjelma niin, että saan joka viikko kaikki treenit tehtyä ja tämä onnistuisi myös heinäkuun lopulla kun palaan jälleen töihin. Ruokailussa palaan perusasioiden ääreen: runsaaseen ja monipuoliseen kasvisten käyttöön, hyvään ruokailurytmiin ja harkittuun herkutteluun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti