tiistai 5. heinäkuuta 2016

Lusikka kauniiseen käteen

Päätös on kypsynyt. On aika ottaa lusikka kauniiseen käteen ja käyttää ruokapäiväkirjaa päivittäin. Tämä on minun takuukonstini laihtua. Hyvin yksinkertaista. Syödä vähemmän kuin kuluttaa. Tiedostaa syömisensä sillä hetkellä kun syö. Mieluiten suunnitella hieman etukäteen mitä meinaan pitkin päivää syödä.

Toivon jaksavani pitää nyt ruokapäiväkirjaa niin pitkään, että paino on alle 80 kiloa. Yleensä jaksan noin kaksi viikkoa putkeen kirjata syömisiäni ylös ja sitten homma alkaa puuduttaa ja jää siihen. Oikeastihan se ei ole ollenkaan työlästä. Kännykässäkin päiväkirja toimii hyvin ja sen täyttämiseen menee maksimissaan 15 minuuttia päivästä. Se on vain tylsää. Tylsää mutta nyt jälleen pakollista.


Vähän on alkanut mielenpieltä jo kaivella, että onko jokin henkinen lukko, jonka vuoksi sabotoin painoni putoamista alle 80 kilon. Pitkään jouduin kaivelemaan, mutta sieltä se löytyi kirjahyllystä, lääketiteellisten oppikirjojen välistä: Dr Phil Painonpudostuhaaste. On selkeästi tullut aika lukaista taas tuokin opus.



Normaali paino, täältä tullaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti