torstai 21. heinäkuuta 2016

Aamutreenin taika

Olen selkeästi aamuihminen. Pidän aamuista ja herään mielelläni aikaisin. Kello viiden herätys on silti minunkin mittapuullani varhain, melkein yötä vielä. Niinpä aamutreeni vaatii kohdallani muutamia jippoja.

Valmistautuminen alkaa edellisenä iltana. Päätän mitä teen aamulla, pakkaan tarvittavat vermeet kassiin ja katson vaatteet valmiiksi.

Herätyskellon soidessa en anna itseni jäädä vatuloimaa ja mietiskelemään huvittaako. Nousen ja toimin ennalta määräämäni suunnitelman mukaisesti minuuttiaikataulussa ja ajattelematta. Ennen kuin aivot ehtivät mukaan olen jo salilla lämmittelemässä.

Tänäänkin homma toimi kuin unelma. Viideltä herätys. Treenivaatteet päälle, hammaspesu, hiukset kiinni, aamupala. Puoli kuuden bussiin. 5.50 lämmittelykepin varressa. 6.35 treeni tehtynä. Suihku, työvaatteet, meikit ja ratikalla duuniin. Kaupasta evästä ja 7.40 aloittelin paperityöt.


P.s. Eka työpäivä loman jälkeen sujui hyvin. Ennustamani tunnin verran meni ylitöiksi, muutta niistä ehdin tehdä 20 min aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti