perjantai 15. heinäkuuta 2016

Mahtava lenkki!

Pari viikko sitten julistin, kuinka tuplatreenipäivinä pitää ensin juosta ja sitten vasta punttia. Ja hiilaria pitää muistaa syödä. No tänään muistin kyllä syödä hiilaria treenien välissä mutta treenit meni aikataulusyistä niin, että kävin aamulla kuntosalilla ja nyt illasta lenkillä. Enkä edes nähnyt asiassa mitään ongelmaa, ennen kuin lenkkipolun alussa tajusin, että nyt tämä meni just niin päin kuin ei pitänyt mennä. Päätin, etten kuitenkaan maalaa etukäteen piruja seinille, vaan yritän juosta vauhtikestävyyslenkin. Lähtökohdat olivat kuitenkin hyvät. Olin ehtinyt nukkua pienet päiväunet elokuvateatterissa (Angry Brids lapsille) ja syönyt päivälliseksi mannapuuroa.

Ja voi vitsi miten hyvä lenkki tulikin. Pidin sykkeet 150 tuntumassa, lauleskelin ja puuskutin menemään. 4 kilometriä 28 minuuttiin ja nopein kilometri aikaan 6’44 min! Taisin kesän alussa juosta jonkun kilometrin nopeammin mutta ihan maksimihapotussykkeillä. Nyt sykkeet pysyi tosiaan siinä 150 tienoilla, joka on minulle sykealue jolla jaksan juosta noin tunnin. Tämä antoi taas niin paljon puhtia ja uskoa tähän tekemiseen. On se vauhti sieltä tuloillaan. Ihan tosissani vielä lenkin alussa pohdin, että mitä jos minusta ei ole ikinä juoksemaan kymppiä tuntiin. Mutta on minusta! Ei ehkä ihan huomenna mutta ehkä jo tämän vuoden puolella!

Mahtavaa olla tällainen täti-urheilija! Saan näitä onnistumisen elämyksiä tasaisin väliajoin kun vertaan itseäni lähinnä itseeni ja taitavan valmentajan ansiosta kehitystä tasaisesti tulee.

Lenkin data:
Matka: 4,06 km
Kesto: 28’30 min
Keskinopeus: 8,6 km/h, 7’00 min/km
Max nopeus: 10,2 km/h, 5’53 min/km
Nopein km: 6’44 min
Keskisyke: 148 bpm
Max syke: 161 bpm
Kalorit: 374 kcal
PTE:  3,4



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti