tiistai 9. elokuuta 2016

Outin painonnostokoulu, älä tee näin

Jotkut oppii katsomalla, jotkut kuuntelemalla, jotkut lukemalla ja eräiden on pakko kokeilla kaikki itse. Ihan itse ja kantapään kautta. Alle viikon sisällä olen pitänyt kaksi kantapääoppituntia itselleni painonostossa.

Perjantaina tein rinnallevetoja. Mikäs siinä, mutta olin pukeutunut vetoketjulliseen juoksupaitaan. Ihan tiedoksi, olympia painonnostajien paidoissa ei ole vetoketjuja. Aika imakalta tuntuu vetoketju kun se jää painonnostotangon ja kaulan ja solisluiden ihon väliin. Tein silti sarjat loppuun. Palkintona muutama uusi outo mustelma kaulalla.

Tänään harjoittelin työntöjä rinnalta suorille käsille ylös. Asentohan se on tässä hommassa tärkeä. Ihan kaikkea en taaskaan huomioinut. Kuten esimerkiksi sitä, ettei ehkä kannata pitää alahuulta etuhampaiden välissä. Ihan vaan siltä varalta, jos sattuisi täräyttämään sen tangon alhaaltapäin leukaansa melkoista vauhtia ja sitten hampaat pureutuisivat huuleen. Ihan hetkeksi oli pakko laskea tanko alas ja räpytellä silmiä, sen verran kipukyyneleitä ilmaantui tuon tempun jälkeen. Nyt on sitten alahuuli turvoksissa ja mustana. Onneksi ei hampaat leikanneet ihon läpi. Huulipuna on ilmeisesti loppuviikon asuste töihin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti