sunnuntai 7. elokuuta 2016

Caminotreeni, ensimmäiset 12 km

Tänään alkoi Caminotreeni eli harjoittelu pyhiinvaellukselle. Huolimaton alku. Vähän salaa itseltänikin. Huonoissa varusteissa. Mutta jos olisin elämässäni aina odottanut täydellistä hetkeä, olisi aika moni asia jäänyt tekemättä.

Nyt oli moni asia kuitenkin kohdillaan. Oli tarve siirtyä 12 km. Oli uusi maasto. Oli lenkkarit ja täyteen pakattu reppu. Oli pinkeäksi syöty vatsa. Oli hyvä mahdollisuus kokeilla miltä tuntuu kävellä vieraassa maastossa painavahko reppu selässä hieman pidempi matka.

Reppu ei ollut sama reppu, jota aion Caminolla kantaa. Lenkkareissa oli villasukat. Housuina farkut. Päällä pikee paita. Aurinko porotti. Ilma seisoi. Puolet matkasta oli käveltävä maantien laitaa.

Hyvä harjoitus silti. Muutama asia kirkastui jälleen. Harjoituskävelyt on tehtävä painava reppu selässä. On aivan eri asia kävellä repulla tai ilman. On käveltävä riittävän pitkiä matkoja. Nyt kävelin reilun kaksi tuntia yhtäkyytiä. Onhan sekin erilainen kokemus kuin kävellä esimerkiksi työmatkaa. Ja ne vaelluskengät sisäänajoon mahdollisimman pian.





2 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee. Itse ostin jo matkaliput Viroon - ekumeeninen pyhiinvaellus on aivan kohta, 18 km pituinen reissu. Päätin, ettei se ole matka eikä mikään. Mutta nyt olen kevyessä flunssassa!! Toivon, että pääsen lähtemään vaellukselle.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pääset matkaan ja flunssa paranee! Laitahan omaan blogiisi sitten raportti Virosta, mielelläni kuulisin millaista siellä oli.

    VastaaPoista