perjantai 25. marraskuuta 2016

Loman letkeät treenit

Tälle kaamospakolaisen aurinkolomalle pakkasin mukaan urheilurintsikat, juoksutrikoot ja sporttipaidan. Olen myös käyttänyt niitä. En verenmaku suussa hikoillen vaan silleen rennon letkeästi niin kuin lomalle sopii.

Tiistaina kävin puolituntia hölkköttelemässä rannalla auringon noustessa. Keskiviikkona tein kehonpainotreeniä vajaa puolituntia. Eilen kipitin rappuja ylös-alas reilun puolituntia ja loppupäivän vietinkin koko perheen kanssa dyyneillä ja rannalla kävellen.

Treenien tarkoitus on ennen kaikkea auttaa päätäni pysymään kasassa. Hetki omaa aikaa ja endorfiinejä aamusta, niin jaksan loppupäivän hyväntuulisesti mammatella perhettäni.

Olin henkisesti valmistautunut pesemään urheiluvaatteitani käsin ja myös siihen, että ne loppulomasta ehkä sitten jo tuoksahtaisivat vähän. Yllätyin kuitenkin iloisesti kun majapaikastamme löytyi pyykkikone. Treenien jälkeen heitän pesuun trikoot ja koko perheen eiliset vaatteet. Puhdasta ja kuivaa tulee seuraavaan aamuun.

Tässä lomalainen kuvaa jälkikasvuaan joka kiipeili ylös-alas dyynejä. Samalla tuli camonitreeniä, repustani löytyi koko porukan pyyhkeet, uikkarit, hupparit, aurinkorasva ja kolmet kengät.

3 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi! Itse olen just aloittanut juoksutreenit, nyt vielä kävelen suurimman osan. Ja kahvakuulat on lähellä sydäntä, vaikka nekin pölyssä tällä hetkellä. Kerro lisää, miten aloit tempausta harjoitella. Itse en ole vielä uskaltanut (!). Ja sun työmatkan arkiliikunta kiinnostaa myös. Tarviiko peseytymiskamat mukaan yms.

    VastaaPoista
  2. Hei. Kiitos!

    Kahvakuula tempauksen opim alunperin 6 viikon mittaisella Kukka Laakson vetämällä kahvakuulakurssilla vuosia sitten. Sittemmin pt:ni on hienonut tekniikkaa paremmaksi ja patistanut suurenpien painojen pariin.

    Työmatkasta kävelen vähintäänkin osan joka aamu. Jos on kiire, niin saatan alkumatkan mennä ratikalla tai bussilla mutta lopuksi aina kävelen vähintään 2 kilometriä. En käy suihkussa kävelyn jälkeen. Työmatkakävely on sellaista rauhallista tallustamista omissa ajatuksissa. Palauttavaa kevyttä kehonhuoltoliikuntaa, ei mitään hikistä rehkimistä. :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista