keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kyl mää vaan niin tykkään

Kyl mää vaan niin tykkään mun valkusta. Tänäänkin se ymmärsi, että väsynyt mikä väsynyt ja teetti mulla kevyemmän palauttavan jumpan. Painot pidettiin 50% arvioidusta maksimista. Liikkeitä tehtiin aina alkavalla minuutilla 7 kappaletta ja loppu minuutin sai levätä. Kutakin liikettä viisi kierrosta ja sitten reilun minuutin tauolla seuraavaan liikkeeseen.

En ole ihan varma muistanko kaikkia liikkeitä mitä tehtiin, mutta osan muistan. Oli niiin kivaa tehdä uusia juttuja. Ja vieläpä kaikki niitä uusia juttuja, joista salaa haaveilen kun tosinaan katson painnonosto tai crossfit videoita.

Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni painonnosto tempausta. Tanko taisi olla  15 kg.
Tempaus


Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni valakyykkyä (10kg tanko) ja etukyykkyä (10kg tanko).
Valakyykky

Etukyykky


Mahtavaa oli huomata kuinka oma liikkuvuus antoi periksi kyykkyihin ja lihasvoima riitti. Selässä aktivoitui kyllä ihan uusia lihaksia. Huomenna sen tuntenee tarkemmin.

Muita liikkeitä palauttavassa jumpassa oli pelkkä rinnalleveto nopeassa rytmissä. pelkkä työntö, kahvakuulatempaus ja tuulimylly kahvakuulalla. Niin hyvänmielen jumppa. Hiki tuli muttei iskenyt epätoivo, eikä ollut mitenkään loppuun puristettu olo.

Ihan sitä tässä ihmettelen, että miksi valakyykkyä, kutsutaan valakyykyksi. mistä se "vala" siihen tulee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti