maanantai 26. syyskuuta 2016

Viikkoraportti 25

Paino eilen 80.3kg. +/- 0 kg viikossa. - 2,8kg alusta.

Ruokailuissa ryöpsähti voimakkaasti herkkujen puolelle. Ei paljon herkkuja mutta usein ja sehän jo riittää. On taas tällä viikolla kiinitettävä asiaan enemmän huomiota.

Viikon treenit:

Ma Lepo
Ti Juoksu pk 5.5 km
Ke Kävely 2,5h, Valmennus
To Keskivartalotreeni ja ratsastus
Pe Lepo
La Juoksu 5.7 km, vk + vetoja.
Su Puntti+keskivaratlotreeni.

Liikuntaviikko tuntui hyvältä. Lauantain lenkki oli suorastaan mahtava, juoksin sellaisella vauhdilla kuin jalat mukavasti vei ja 1km välein 1min ajan rennosti kovaa. Hyvin kulki. Keskisyke 150 bpm, max syke 169 bpm, nopein km 6.35min ja max nopeus vedossa 4.40min/km. Ja sunnuntain punttritreenissä uskalsin tehdä raskailla painoilla, kyykkäsin kaksi sarjaa 50 kilolla ja penkkipunnersin 32,5 kilolla kaksi sarjaa. Monesti se menee niin, että Valkun valvovan slmän alla käytän kovia painoja ja sitten yksin treenatessa ne tuntuvat liian kovilta ja raskailta ja pelottavilta ja jäävät maahan.

Viikon haastellisin osuus oli tiistain pk lenkki. Sykkeet meinasi kokoajan karkailla taivaisiin ja vähän väliä sai jalkoja toppuutella liiasta vauhdista. Mulle ihan uusi tilanne, kun jalat veisi kovempaa kuin syketavoite sallii. Oli kyllä stressiäkin, joten mahdollisesti lisämunaisen liiallisilla keirroksilla oli oma osuutensa asiaan.

Alkavaan viikkoon erityistavoitteet:
Pidentää kävely tasan 3h mittaiseksi.
Herkkuja vain max 3 kertaa viikon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti