sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Viikkoraportti 26

Paino tänään 79.9 kg. -0.4 kg viikossa, -3.1 kg alusta.

Ruokailut ovat sujuneet koko viikon hyvin. Olen syönyt 3-4 kertaa päivässä. Ei napostelua ja herkkujakin vain kaksi pientä annosta koko viikkona.

Viikkon toteutuneet treenit:

Ma Lepo
Ti Valmennus
Ke Kävely 3h, 16km
To Keskivartalotreeni ja ratsastus
Pe Lepo
La Kuntosali
Su Juoksu, vk 8 km

Suunnitelluista treeneistä jäi tekemättä ainostaan tiistai aamun juoksu. Lähdin kyllä lenkille mutta heti alkumatkasta löysin ulkoa vähissä vaatteissa harhailevan dementikon ja hänen saamisessa turvallisesti kotiinsa vierähti puolisen tuntia, enkä sitten ehtinytkään juosta. Pidän tätä force majeure esteenä, enkä yrittänyt tehdä korvaavaa lenkkiä toisena päivänä kun siihen ei luontevasti tullut tilaisuutta,

Vasemman lapaluun seudun lihaksisto on ihan onneton hermotukseltaan. Tosi paljon joudun esim leuanvedossa keskittymään, että oikea käsi ei tee kaikkea työtä, vaan vasen tekee oman osansa.

Muuten kaikkineen tosi kiva ja onnistunut treeni- ja ruokaviikko. Erityisen onnellinen olen hyvän ruokailurytmin löytymisestä. En ole kirjannut ruokailuja ylös mutta selkeä rytmi auttaa kalorimäärienkin kanssa. Napostelusta ja herkuistahan ne mun extrakalorit tulee, harvemmin oikeaa ruokaa syön mitään tolkuttomia määriä.

Uusia nosto enkkoja tuli tällä viikolla. Penkistä ykköstoisto 40 kilolla, kyykyssä 10 toiston sarja 60 kilolla ja painnonnosto työnnössä 35 kiloa ylös suorille käsille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti