perjantai 28. lokakuuta 2016

Tasapainossa

En kerro viikottain painoani valkulle. Viime viikolla sen kerroin ja silloin siinä ei ollut tapahtunut mitään muutosta. Kuitenkin valkun ja omiinkin silmiin kiinteytymistä on jälleen tapahtunut. Mielessäni nauroin, kuinka minusta tulee 80 kiloa pelkkää lihasta tällä menolla.

Tällä viikolla paino onkin sitten hievahtanut alaspäin vaikka muuta en ole tehnyt kuin pitänyt pari päivää ruokapäiväkirjaa. Viikon alin toistaiseksi oli 79.2kg. Olen siitä hyvin tyytyväinen. Sopivan ruokailun hyvin herkkä tasapaino on taas löytymässä. Oikea rytmity ruoka-aikoihin, paljon kasviksia ja sopivat annoskoot. Ei se mitään rakettitiedettä ole mutta kyllä siihen on keskityttävä tässä tyhjiä kaloreita tuputtavassa maailmassa.

Toivottavastin paino nytkähtää tavoitteeseeni eli alle 79.0 kilon tässä marraskuun aikana. Ehkäpä kehoni tarvitsee välillä näitä pitkiä jaksoja, jonka aikana paino pysyy paikoillaan. Treenit etenevät siihen malliin, että lihastakin on tullut lisää, joten ei liene realistista odottaa kovin nopeaa painonpudotustakaan.

Elisissä treeneissä penkistä nousi muutama toisto 37.5 kilolla ja kyykyssä kymmenen toistoa 65 kilolla. Iloisin olen siitä, että selän ja varsinkin vasenta lapaluuta ympäröiviin lihaksiin alkaa löytyä hermotusta ja sitä kautta leuanvedot sujumaan. Melkein haistan jo sen ensimmäinen oikean ilman apuja vedetyn leuan. Haaveilen, että saan sen joululahjaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti