sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Viikkoraportti 28

Tänään en todella, en todella olisi halunnut nousta vaa'alle. Keskiviikkona punnitsin itseni 79.9 kg ja mietin, että se riittäköön. Mutta uteliaisuus voitti. Päivän paino muhkeat 80.8 kg, josta kyllä pitkälti syytän kaverin eilisiä Baby Showereita, oli muuten mahtava hyvät tarjoilut. Vielä kun oppisi, ettei ihan kaikkea ole pakko niin kauheasti syödä. Mutta paino siis melkein kilo lisää viikossa ja vaatimaton 2,2 kg pudotus 28 viikossa.

Treenien puolesti vietin kevyempää viikkoa. Jalat jo alkuviikosta ihan jumissa. Se aina kertoo kevyemmän viikon tarpeesta.

Ma Lepo
Ti Juoksu pk 8 km
Ke Valmennus (kyykky 2100 kiloa, penkki 1450 kiloa ja kuminauhalla leuanvetoja päälle).
To Vk juoksu 4km (piti olla 8km, mutta  keskiviikon kyykyt tekivät juoksusta niin tahmeaa, että päätin armahtaa itseni etuajassa)
Pe Lepo
La Kuntosali
Su Kävely 19.5 km

Viikon haasteena syöminen. Ihan sokka irti meinigillä on mennyt herkkuja nyt viikonloppuna.
Tähän täytyy kehittää systeemi. Jos on juhlat tiedossa, niin säästän koko viikon herkkupanoksen sinne, ruokavalioni kuitenkin sallii 300g herkkuja viikossa. Ja sitten juhlissa on vain hyväksyttävä ettei minun tarvitse kaikkea syödä vaikka tarjolla olisikin sen seitsemän sortin kakut, makupalat yhdestä tai kahdesta kakusta riittävät.

Viikon posiiivisina se, että huolimatta lepo-viikosta tuli kuitenkin jotain säädettyä liikunnankin puolella. Erityisen ylpeä olen siitä, että lauantaina pakottauduin kuntosalille vielä niiden Baby Shower juhlien jälkeen. Ei ehkä maailman tehokkain treeni mutta aina parempi edes vähän kuin ei mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti