sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Viikkoraportti 30

Paino tänään 80.1 kg, - 2.9 kg alusta ja + 0.2 kg viikossa.

Ruokailujen suhteen ihan hyvä viikko. Viikon aikana on tullut sekä kestittyä ihmisiä meillä kotona, että riekuttua kaupungilla ravintoloissa syömässä ja tuttavilla juhlimassa. Ruokailurytmi on kuitenkin pysynyt hanskassa ja annoskoot ollee kohtuullisia, siihen olen tyytyväinen. Sairastuin perjantaina pieneen flunssaan ja olen joutunut öisin ottamaan kipulääkettä kurkkukipuun. Toivon, että osa painosta on ibuprofeenin aiheuttamaa turvotusta. Paino kun kävi jo niin nätisti alhaalla viikolla.

Viikon liikunnat muuten normaalisti mutta viikonlopun otin flunssan vuoksi kevennetysti. Juoksun vaihdoin kävelyyn ja kovan punttitreenin kevyeen keskivartalojumppaan.

Ma Lepo
Ti Juoksu, pk 4 km
Ke Kävely 2,5h 15 km
To Valmennus ja ratsastus
Pe Lepo
La kävely 1.5h
Su Keskivartalojumppa

Viikonpositiiviset:

Torstain valmennuksessa uusia ennätyksiä: Kyykky 65 kiloa 10 toistoa ja yhteensä 2750 kiloa kyykätty. Tuntui kyllä reisissä vielä lauantainakin.

Tiistaina uskaltauduin juoksumatolle juoksemaan ensimmäistä kertaa elämässäni. Aloitin tosi varovaisesti ja kävelin ensin hitaasti ja vauhtia hiljalleen kasvattaen vartin. Lopuksi juoksin 7.3km/h vauhtia 30 min. Tykkäsin juosta juoksumatolla. Siitä tuli ihan varteenotettava vaihtoehto marraskuun aamujen lenkeille. Juostako sisällä lämpimässä ja valoisassa äänikirjaa kuunnellen vai ulkona kylmässä, pimeässä ja märässä. Siinäpä pulma :D

Viikon positiivisiin on luettava myös hetki eilisillalta kun olin kotona ja väsynyt ja pohdin söisinkö jotain ja sitten ymmärsin, ettei kyse ole ollenkaan nälästä vaan väsymyksestä. En syönyt mitään, menin nukkumaan. Pidän tämän tunnistamista hyvin merkkitävänä asiana itselleni, että olen oppinut erottamaan nälän ja väsymyksen toisistaan. Niin monta vuotta olen syönyt väsymykseeni ja se minut on suurelta osin lihottanutkin.

Viikon haasteena flunssa, mutta onneksi ainakin vielä näyttää että kiltti ja pieni sellainen ja jo voiton puolella.

Hän ei erottanut nälkää väsymyksestä oikein...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti