sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Viikkoraportti 23

Paino tänään 79.9 kg. +0.1 kg viikossa. -3.1 kg alusta.

Ruokailut viikon siististi ja herkuttelun sain säästettyä viikonlopulle suunnitellusti.

Viikon toteutuneet treenit:

Ma Lepo
Ti Spinning
Ke Valmennus
To Ratsastus
Pe Lepo
La Kuntosali
Su Lepo

Viikon liikunnat suunnitellusti rennosti. Tämän päivän juoksulenkki jäi välistä mutta kävimme koko perheen voimin Habitaresaa ja Ikeassa, kai sen voi laskea kestävyyssuoritukseksi?

Viikon positiiviset:

Kiva rento viikko, jossa paljon hyvänmielen liikuntaa.
Ruokailut ok.

Viikon haasteet:
Lauantaina kävin kokeilemassa toista uusista kuntosaliohjelmista ja kyllä oli  vaikeaa. Lapaluiden alas rutistukset tangolla roikkuen ei meinanneet mennä yhtään perille vasemmalle puolelle. No kyllä ne lihakset ja hermoradat sieltä taas löytyvät kun aikani pumppaan ja jumppaan :)
Lisäksi painonnosto työntö aiheuttaa harmaita hiuksia. 20 kg on ihan liian kevyt paino rinnalle vetoon mutten oikein olkapäätä uskalla rääkätä pään päälle työntöön isommalla painolla. Ehkä 30kg ois sopiva, kunhan tankoon hiljalleen saan lisäiltyä painoa.


2 kommenttia:

  1. Tuo ratsastus kiinnostaisi, millä tasolla menet ja milloin olet aloittanut? Oletko kirjoittanut siitä erikseen joskus postauksen?

    VastaaPoista
  2. http://rautaaruokaajarakkautta.blogspot.fi/2016/06/parasta-housut-jalassa.html?m=0

    Tuolta löytyy kirjoitus ratsastuksesta. 30 vuotta olen ratsastanut. Ratsastustunneilla kerran, joinain vuosina kahdesti, viikossa. Rakastan. Jos voittaisin lotossa ratsastaisin kaikki päivät.

    VastaaPoista