torstai 1. syyskuuta 2016

Juoksusta ja janosta


Eilen oli siunattu ja onnellinen olo kun sain juosta elokuun viimeisenä kesäisenä päivänä pitkän lenkin aurinkoisilla poluilla. Kroppa kesti hyvin ja juokseminen oli kevyttä. Edellisen kerran kun juoksin 12 km lenkin, niin oli aikas tuskaista viimeiset kaksi kilometriä. Suu oli kuin hiekkapaperia siinä vaiheessa.

Mullahan kestää tunti 45 minuuttia tuon 12 km juoksemiseen. Näköjään puolitoistatuntia juoksee kevyesti ilman vettä, mutta sitten tarttisi saada jo suun kostuketta. Nyt käänsin lenkin niin päin, että Seurasaaressa oleva juomapiste osui lenkin loppupuolelle ja se selkeästi auttoi. Täytynee harkita jonkun juoksu-juomavyön tai muun sellaisen systeemin hankintaa.

Nyt on kovasti muodissa rinnan päällä lepäävät juomapussit, mutta kun rintavarustusta on jo valmiiksi paljon, niin en ole ollenkaan vakuuttunut, että haluan siihen yhtään ylimääräistä painoa. Täytynee tutkailla markkinoita, ehkäpä löytyy myös joku selänpuolelle kiinnitettävä juomareppu tai sitten tyydyn ihan perinteiseen juomapullovyöhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti