sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Viikkoraportti 52

Paino eiliseltä 80.0 kg
-3.0 kg alusta.

Tällä viikolla lähdin tekemään vianmääritystä syömisissäni. Tuntui, että olin jo muutaman viikon putkeen syönyt ihan suht siististi ja normaalisti, silti paino vain nousi, vaikka se oli ennen vastaavilla syömisillä laskenut. Tajusin missä oli vika. Arkiliikuntani on nyt uuden asunnon myötä merkittävästi vähentynyt. Ennen kävelin helposti 5-12 kilometriä päivässä, tämä kertyi työmatka- ja muksujen haku kouluista kävelyistä. Nyt sitä liikuntaa ei enää ole. Toki nyt on työn alla pohtia, kuinka saisin lisättyä arkiliikuntaa. Mutta sitä odotellessa oli otettava jälleen lusikka kauniiseen käteen ja raato rehellisesti tarkasteltava syömisiä. Kirjaisin taas ruokapäivää viikon verran, nälkä ei ollut, mutta vaaka kiitti välittömästi tipauttamalla painoa alaspäin. Voitto kotiin siis sillä saralla ja ruokapäiväkirjan kanssa puuhastelu jatkukoon.

Viikon toteutuneet treenit:

Ma Lepo
Ti pk juoksu 60 min
Ke Valmennus, kuntopiiri melko rankka
To Kuntopiiri kevyt
Pe juoksu vk 30 min
La Lepo
Su Lepo

Viikon positiiviset:

Hyvä, kevyt palauttava treeniviikko. Ylpein olen kuitenkin perjantain vauhtikestävyysjuoksusta, keskinopeus oli 9,1km/h ja nopein kilometri kulki aikaan 6'05 min. Tämä on jo lähellä kauan haaveilemaani 10km/h vauhtia. Kyse oli lopultakin siitä, että uskalsin juosta kovaa. Pelkäsin, että alkaisi lihaksia hapottaa ja sitten juoksu hyytyisi, mutta sitten totesin, että so what, sittenpähän kävelen kotiin. Eikä hapottanut, vaan juoksin vain kovaa. Mahtavaa.

Viikossa ei ollut haasteita.

Loppuun vielä muutama sana painosta. Olen nyt vuoden pitänyt tätä blogia, jonka yksi tarkoitus on ollut painonpudotus. Ylimmillään paino on ollut himppasen yli 83 kiloa ja alimmillaan 78.8 kg. Paino on vuodessa tippunut kolme kiloa. Varsin vaatimaton saavutus. Olen kuitenkin tyytyväinen, koska paino ei ole noussut. Painonhallintaa on sekin, ettei paino nouse.
Totta kai haluan laihtua normaalipainoon ( 70.0kg ja BMI alle 25). Tämä on edelleen yksi tämän blogin tarkoitus ja tavoitteeni seuraavan vuoden sisällä. Matka siis jatkuu tältäkin osin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti