sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Viikkoraportti 56-57

Paino tänään 82,5 kg.
-05kg alusta.

Henkisellä puolella ollut raskas viikko, joka alkuviikosta näkyi aamuyön heräilynä. Jouduin tämän vuoksi keventämään treeniä. Kroppahan ei erota mikä stressi on fyysistä ja mikä henkistä, samaa kortisonin ja adrenaliinin ylituotantoa kaikki tyyni. Silloin kun keho käy valmiiksi ylikierroksilla, ei sille kannata antaa lisävauhtia kovasykkeisillä treeneillä, vaan treeneissä sykkeet on pidettävä matalalla, jotta tilanteen saa rauhoitettua.

Alkuviikosta sattui myös syömisten kanssa ylilyöntejä, joten paino ei varsinaisesti ole mikään yllätys. Loppuviikkoa kohti stressin hieman helpottaessa syömisetkin onneksi sujuivat terveellisemmin.

Viikon treenit:

Ma Lepo
Ti Kevyt kuntosali
Ke Lepo
To Kuntosali kevyt
Pe Lepo
La Juoksu 30min pk
Su Kuntopiiri kahvakuulilla kotona.

Viikon positiiviset:
Hauska huomata, että kevyt kuntosali on nyt maastavetoa 55 kilolla ja penkkiä 30 kilolla :D
Treenien kevennys toimi kuten toivoin ja unenlaatu parani loppuviikkoa kohti.

Viikon haasteena tuo edellä mainittu stressi. Ja lapsi sairastui keskiviikoksi, joten sen päivän treenit uhrattiin sairaan lapsen hoidon alttarille. Päätin olla ottamatta siitä stressiä.

Viimeiset kaksi viikkoa olen välillä henkisesti ollut kaukana. Caminolla, nimittäin. Olen miettinyt että nyt lennettäisiin Madridiin, nyt matkattaisiin Leoniin, tänäänkin olisi varmaan kävelty 20-30 kilometriä, auringossa, ei räntäsateessa. Olen pohtinut minä päivänä saapuisimme Santiago de Compostelaan. ja niin edelleen. No se unelma odottaa siellä, pysyy paikoillaan. Mutta juuri tänä vuonna päätös olla lähtemättä oli parempi kuin päätös lähteä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti