maanantai 13. maaliskuuta 2017

Viikkoraportti 48

Paino eilen 81.7 kg.
- 1,3 kg alusta
+ 1kg viime viikosta.

Ruokahalu on palannut. Hyvää siinä on se, että treenit sujuu ihan erimalliin energiavarastot täynnä. Huonoa tietty se, että painon pudotus on nyt taas vaikeaa, niin kuin se normaalisti on. Ongelmahan ei oikeasti ole ruokahalu, ihan normaalia kotiruokaahan saa syödä kunnolla. Ongelma on enemmänkin herkkujen himo ja sille himolle periksiantaminen liian usein, eli viime viikolla lähes joka päivä. Ei mitään supermättöjä mutta jos joka päivä syö jotain herkkua, niin tuleehan siitä jo viikon mittaan melko paljon yhteensä.

Viikon treenit sujuivat hyvin.
Ma Lepo
Ti Kuntosali
Ke Valmennus
To Kuntosali
Pe Lepo
La juoksu pk 6 km
Su Juoksu vk 6 km

Sunnuntain juoksu oli kyllä enemmän intervalli, kiitos jään. Kävelyä jäällä ja sulilla spurtteja. mutta tossu nousi kevyesti ja vauhtiakin oli parhaillaan jo alle 7 min/km mikä on mulle kovaa.

Viikon positiiviset:
Sain kaikki suunnitellut treenit tehtyä. 12kg kuula tuntui työnnöissä taas kevyeltä, niin kuin sen kuuluukin jo tuntua.

Viikon haaste:
Aikataulusyistä kuntosalitreenit tuli tehtyä peräkkäisinä päivinä, mikä ei tietty ole kehityksen kannalta ihan optimaalista. Se on kuitenkin mielestäni parempi kuin jättää treeni välistä.

2 kommenttia:

  1. Ihanat leidit matkalla kohti kesäkuntoa, rantoja ja kesälomaa mutta eletäänpä kevät ja vedetään ne treenit ensin täysin rinnoin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, ensin jevät ja treenit. Sitten kesä ja treenit :)

      Poista