sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Viikkoraportti 61

Paino tänään 82,9 kg
-0,0 kg viime viikosta

Ruokailut sujuneet kokolailla suunnitelman mukaan. Kiltisti vähensin kaloreita ja varsinkin sokerin saantia verrattuna edelliseen viikkoon. Paino ei liikahtanut mihinkään. Valmentaja ennakkoon jo sanoikin, että 2000 kcal päivässä on kevyellä treeniviikolla todennäköisesti liian paljon kaloreita painon pudotusta silmällä pitäen.

Ma Lepo, 2001 kcal, sokeria 75g,
Ti Kuntosali kevyt, 1819 kcal, sokeria 28g,
Ke Juoksu 7km pk, 2238 kcal, sokeria 39 g,
To Kuntosali, kevyt, 1927 kcal, sokeria 47 g,
Pe Lepo, 2405 kcal, sokeria 138 g(karkkipäivä),
La Juoksu vk 4,2km, 2130 kcal, sokeria 60g,
Su Kuntosali.

Ensi viikolla tavoitteena pitää kalorit joka päivä 2000 kcal pinnassa, viilata sokeria vielä hieman alaspäin ja kauhukseni huomasin, etten saa ollenkaan tarpeeksi pehmeitä rasvoja, eli niitä lisää ruokavalioon... Ruokapäiväkirjan parissa askartelu siis jatkuu...

Viikon positiiviset:
Penkissä nousi 37,5 kg kuusi kertaa kevyesti :))) Valmentajani on kyllä aika velho. Penkkiä tulee kuitenkin vain kerran kolmeen viikkoon ja painoja on saanut lisätä joka kerta!

Viikon haaste:
Eilen kävin juoksemassa ihan urku auki ja vähän harmitti kun tulos ei parantunut yhtään, 9 km/h vauhdissa pysyin. No oli siinä jotain hyvääkin, sain tietää että yli 172 sykkeillä alkaa hapottaa melko nopeasti (tämä kokeilu söi loppumatkan vauhteja). Ja että 162-167 sykkeillä pystyn juoksemaan useamman kilometrin ongelmitta. Eli seuraavaan vauhtikestävyyslenkkiin tähdättävä sykkeet tuonne 165 pintaan, niin pääsee tasaisen kovaa koko matkan.

Loppuun on pakko vielä kertoa, että tänään kuntosalilla naama punaisena ja hiestä märkänä suoritin oman kehon painolla tehtävää kuntopiiriä, kun paikalle pelmahti australialainen miehinen urheilujoukkue. Heidän valmentaja päätti ottaa minut varoittavaksi esimerkiksi:"I have seen this lady here everyday this week, doing all sorts of stuff, dead lifts and so on with heavy weights. She would out do half of you guys." Kiitos kehuista. Punainen keski-ikäinen pullukka kiittää ja kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti