tiistai 27. kesäkuuta 2017

Kuulumisia



Viikkoraportteja on jäänyt parikin välistä. Loukkasin vasemman olkapääni reilut kaksi viikkoa sitten kuntosalilla tempausharjoituksissa. Olkapää oli todella kipeä ja jouduin syömään paljon kipulääkkeitä, itseasiassa niin paljon, että lopulta maha tuli kipeäksi kipulääkkeistä. Niinpä jätin sitten kipulääkkeet pois ja olen nyt hoitanut olkapäätä vain levolla. Päätin, että punttien ja kahvakuulien pariin palaan vasta kun olkapää on kivuton. Nyt se on jo aika hyvällä malilla, mutta ei vielä täysin kivuton.


Juoksua ei olkapääkipu onneksi estä ja lenkillä olenkin käynyt. Jäin nyt muksujeni kanssa kesälomalle, se toi mukanaan kokopäiväulkoilut, joka selkeästi verottaa juoksuvauhteja. Sisätyöläisellä on ollut melkoinen tottuminen siihen, että viettää päivästä 6-8 tuntia ulkona ja jaloillaan. Jalat tuntuvat usein lenkin alussa väsyneiltä ja tukkoisilta jo valmiiksi. Tämä helpottanee kesän mittaan, kun keho taas tottuu runsaaseen ulkoiluun.


Kesän pääpainotus treenirintamalla on painonpudotus. Tänään paino 83,0 kg tasan. Ei ihan katastrofi huomioiden, että juhannus oli juuri. Siistimin nyt sitten loppukesä ruokailujen kanssa. Toinen painotusalue on juoksu. Kilometrimääriä kasvatetaan 30 kilometriin viikossa ja vauhtia koitetaan hilata hiljalleen reippaammaksi. Lihaskunnon puolella on tavoitteena lähinnä ylläpito kahvakuulien avulla.  Sellaisia kesäkuulumisina täällä ja viikkoraportteja on tarkoitus jatkaa nyt taas tästä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti