sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Viikkoraporttien loppu



Ei enää innosta kirjoittaa viikkoraportteja, siispä lopetan sen. Jatkan kuitenkin blogin päivittämistä laiskan pulskeasti. Pulskeasti todellakin. Oli nimittäin hieno suunnitelma laihtua kesällä puolisen kiloa viikossa. Olenkin lihonnut puolikiloa viikossa koko kesäloman ajan. Paino oli tänään pitkäaikaisessa huipussaan 85 kiloa! 


Tiedän kyllä mistä farkunnappi kiristää. Kesäloma ja ulkona syöminen, päivittäiset herkut ja jäätelöt. Ja tätä läskivalssia on vielä viikon verran luvassa. Sitten alkaa hiljalleen arki, vaikka epäilemättä elokuun helteet houkuttelevat syömään vielä jäätelöä… Täytynee vaihtaa mehujäähän.

Urheilunkin laita on ollut vähän niin ja näin, 3-4 treeniä viikkoon olen saanut mahtumaan. Olen antanut itselleni asiassa ihan reilusti armoa. Jos on viettänyt edellisen päivän jaloillaan 12 tuntia eri nähtävyyksissä ja aktiviteetissa, on ihan turha kuvitella repivänsä seuraavana päivänä treeniä. Kroppa tarvitsee aikaa palautua myös kevyemmästä rasituksesta.

Sykemittari osaisi kertoa, että viimeisen 30 päivän aikana olen juossut 10 tuntia 48 minuuttia, 76, 4 kilometriä ja harjoituksista 59% on ollut ”hard”. Asteikko: Easy, moderate, hard, very hard ja maximal.

Lisäksi olen tehnyt noin kerran viikossa lihaskuntotreenin kahvakuulilla ja oman kehon painolla.



Haaveissa ja suunnitelmissa on edelleen laihtuminen. Jospa arki sitten toisi siihen ryhtiä kun tämä loma oli nyt tällainen pullataikina.
Maisemaa ja makkaraa retkellä kesäloman alussa

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä edelleen, mulla paino on pudonnut, mutta lihakset ei ainakaan kasva, eli en ole juuri jaksanut liikkua. En ole kunnolla treenannut aikoihin. Kyykistelyä kameran kanssa pusikoissa, se jo tuntuu liikunnalta jalkalihaksissa. Huh. Syksy ja uudet alut... niitä odotellessa.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentista :) Juuri kirjoitinkin tekstin syksyistä ja uusista aluista. Sillä mennään nyt.

    VastaaPoista