sunnuntai 13. elokuuta 2017

Pidetään ne kädet siellä omalla puolella, laihisviikko 1/10

Laihisviikko 1/10 takana

Paino alussa 85,4 kg
Paino nyt 82,6 kg
Tulos: - 2,8 kg viikossa

Muutamia huomioita 1500 kcal kuuristani.

1) 1500 kcal riittää pitämään nälän poissa kunhan suunnittelen mitä syö. Toki ähkytäysi ole ei pääse tulemaan ja usein syöminen pitää lopettaa ennen kuin olen aivan kylläinen mutta hetken kuluttua syömisestä on kyllä kylläinen olo.

2) Nyt paljastui miksi en ole aiemmin laihtunut, vaikka olen muka syönyt ihan siististi. Olen ollut niin sanottu jätemyllysyöjä, eli syönyt poikien lautasilta jämät, varsinkin herkut. Nyt kun olen niistä viikon ajan systemaattisesti kieltäytynyt niin huomaan, että pelkästään niistä tulisi helposti 500 kcal päivässä ravintoa.

3) Toinen hetki päivässä, jolloin minulla ei ole nälkä mutta söisin mielelläni on ilta. Silloin se on sellaista palkinto ja rentoutumissyömistä. Olen opetellut nyt rentoutumaan youtuben ja vesituopin äärellä.

4) Saan syödä herkkuja todella vähän. Tällä viikolla olen syönyt 50g mustikkapiirakkaa päivässä. Niinpä haluan nauttia jokaisesta suupalasta. En todellakaan katso nettiä tai lue lehtiä samalla kun syön miniannostani herkkuja. Keskityn ja nautin.

Nimeisinkin laihikseni  "pidetään ne kädet siellä omalla puolella" -kuuriksi Kummelin mukaan, muistuttamaan itseäni siitä, että myös toisten lautaselta syöty ruoka lihottaa. Kuurin kesto on 10 viikkoa (yhdeksän jäljellä) ihan siksi että halusin kuurille jonkun aikahorisontin jonka päätepiste on näkyvissä ja helposti hahmotettavissa. Silloin jaksaa tällaisen tiukemmankin kuurin.

2 kommenttia:

  1. Joo, tuo herkkujen (ja muunkin ruoan) tietoisesti syöminen... Useamman kerran olen ostanut kaupasta suklaapatukan tai lakupötkön ja sitten jossain vaiheessa ajatellut syödä sen. Hupsis, kääre löytyykin jo roskiksesta - eikä mitään muistikuvaa, että on jo syönyt patukan. :o Hukkaan menee hyvät herkut sillä tavoin!

    VastaaPoista